مديرعامل شرکت مخابرات ايران، از تحقق و توسعه شهر هوشمند بر پايه فناوري ارتباطات و اطلاعات خبر داد و گفت: شرکت مخابرات ايران در نظر دارد با فراهم کردن بسترهاي مناسب و توسعه زيرساخت هاي لازم شهرهاي بزرگ کشور را هوشمند کند.
وايمکس نيوز- صدري با بيان ويژگيهاي شهرهاي هوشمند در دنيا که شامل اقتصاد، حمل نقل، محيط ، شهروندان، روش زندگي و مديريت اداري هوشمند است گفت: ايجاد و گسترش شهر هوشمند يکي از مهمترين اتفاقات دو دهه اخير دنياست که بر اساس آن دولتهاي زيادي در دنيا در تلاش هستند تا از جنبههاي مختلف فناوري در سيستمهاي شهري استفاده کنند و خدماتي را با صرف کمترين زمان در تمام امور مورد نياز زندگي شهري ارائه دهند.
مديرعامل شرکت مخابرات ايران، در ادامه با مقايسه چند کلان شهر هوشمند دنيا افزود: بر اساس تحقيقات صورت گرفته تا سال 2021 ميتوان با هوشمندسازي شهرها نزديک به 19 بيليون دلار ذخيره کرد.
وي همچنين، با اشاره به اقدامات انجام شده در ايران در زمينه هوشمند سازي خدمات گفت: برنامهريزي براي تاسيس پارک فناوري از سال 79 آغاز و در سال1380، در پرديس تاسيس شد.
او در اين رابطه ادامه داد: برنامه و سياستهاي اجرايي پنج ساله پارک فناوري (1392 تا 1396) مصوب هيأت امناي پارک، حمايت از ايجاد شرکتهاي نوپا و توانمندسازي شرکتهاي دانشبنيان عضو، ايفاي نقش مؤثر و کمک به ايجاد، بهبود و گسترش بسترهاي توسعه فناوري کشور، ارتقاي پارک به مجموعهاي هوشمند، پويا، کارآمد، نوآور است.
صدري، ضمن تاکيد بر سخنان مهندس آذري جهرمي، وزير ارتباطات واطلاعات در مراسم افتتاح پروژههاي مخابراتي خراسان رضوي که از راه اندازي پارک فناوري تجارت در مشهد تا روز جهاني مخابرات، 27 ارديبهشت ماه 97، خبر داده و اظهار کرد: با توجه به وضعيت ارتباطات در حوزه آي سي تي در کشور آنچه اهداف استراتژيها و برنامههاي پارک فناوري را محقق ميسازد توسعه زير ساختهاي ارتباطي و مخابراتي است که اميد است به مدد اين توسعه بهبود کيفيت زندگي با استفاده از اطلاعات و فناوري شهري و بهبود کارايي خدمات و برآوردن نيازهاي ساکنان، امکان تعامل مستقيم با جامعه و زير ساخت شهري و همچنين ارتقاي کيفيت، عملکرد و تعامل خدمات شهري، کاهش هزينهها، مصرف بهينه منابع و بهبود تعاملات بين شهروندان و دولت فراهم شود.
منبع: ايسنا